U bent hier...

Voorwaarden lidmaatschap

AVI vzw is een koepelorganisatie die gevormd wordt door plaatselijke imkerverenigingen, die onze statuten onderschreven hebben. Zij worden hierin vermeld als ‘toegetreden leden’.

De individuele imker kan aansluiten bij de lokale vereniging, via dewelke hij/zij vertegenwoordigd wordt in de Algemene Vergadering van AVI vzw. De plaatselijk imkervereniging kiest zelf haar vertegenwoordiger(s) uit de bij hen aangesloten imkers.

Het lidgeld van de ‘toegetreden leden’ is afhankelijk van het aantal individuele leden van hun vereniging, die de door de Algemene Vergadering van AVI vzw bepaalde individuele contributie betaalden (die eventueel kan aangevuld worden met een extra bijdrage voor de plaatselijke vereniging).

De lidmaatschapsbijdrage van AVI vzw omvat o.m. een verzekering en een abonnement op ‘De Vlaamse Imker’.

De administratie verloopt via de plaatselijke imkervereniging. 


Individuele aansluiting bij AVI vzw

Voor bijzondere formules en/of modaliteiten in verband met het lidmaatschap, neem je contact met het secretariaat via ons adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Men kan, zonder lid te worden van een plaatselijke vereniging, ons vakblad bekomen, door het abonnementsbedrag van 26 euro te storten op rekeningnummer BE11 0682 5225 0648 (BIC: GKCBEBB) van AVI vzw. Belangstellenden uit het buitenland betalen 36 euro.

Website door Alexander Struelens